Grafikai tervezés  logótól az arculatokig

Mindenféle tervezést vállalok, legyen szó logóról, névjegykártyáról, vagy akár itallapról.

MÁRKAÉPÍTÉS

Ahhoz, hogy egy sikeres vállalkozást tudhass a magadénak, a mai világban elengedhetetlen, hogy céged vonzó, modern képet sugározzon magáról. Az emberek vizuális ingere sokkal érzékenyebb, mint a reális gondolkodása. Ebből kiindulva, ha az új pontenciális ügyfél meglátja céged weboldalát vagy egy plakátját, ha az nem fogja meg érzelmileg első látásra, akkor onnantól kezdve borzasztó nehéz lesz belőle fizető vásárlót csinálni.

Én létrehozom a céged brandjének egyedi stílusát, a logótól kezdve minden kommunikációs elemig (boríték, e-mail aláírás, mappa, katalógus, facebook profilkép, hírlevél, szórólap). Elérjük, hogy céged egységes nyelven beszéljen ügyfeleivel, akik ezáltal jobban fogják értékelni, és megbíznak a céged által kínált termékekben, szolgáltatásokban.

 

Logótervezés

Mi is az a logó?

Lehet egy szimbólum, egy szó, egy rajz, egy rövidítés, az első grafikai anyag, amit a vásárlóid, ügyfeleid azonosítanak a cégedről. Igen, hamarabb mint a céged nevét.

Az előzőekből kiindulva határozottan mondhatjuk, hogy egy jól átgondolt, könnyen azonosítható, stílusos, a céged értékeit képviselő és időtálló logó egyből előnyhöz juttat a konkurenciádhoz képest.

Továbbá a logó az arculattervezés alapja, ami számos felületen meg tud jelenni, mind online, mind pedig offline.

Logó ára: 35 000 Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben személyre szabott ajánlatot adok.

Elfolyó kéz

Arculattervezés

A sikeres brandépítés első lépése, hogy legyen egy egységes arculata cégednek. Természetesen ha nem cél a brandépítés, akkor is hasznos a jól kialakított arculat, ezzel is profizmust, összhangot sugározva megrendelőid, ügyfeleid irányába.

„Egy kép többet többet mond ezer szónál” – a mondás gondolatvonalán tovább haladva az emberek vizuális ingerei sokkal érzékenyebbek, így ott kell megfogni őket.

Az arculatnak a megtervezett grafikai anyagokon túl magában kell hordozni a cég filozófiáját, értékrendjét, üzenetét.

A végső cél tehát  egy modern, mutatós grafika tervezése által elért ideális helyzet, ami céged üzenetét is átadja.

Arculat ára: 65 000 Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben személyre szabott ajánlatot adok.

Az egységes arculat előnyei

  • a piac egy-egy grafikai elemről felismeri szervezetünket, annak márkáját
  • új elemek bevezetésénél nem szükséges állandóan új stílust adni neki, ezzel pénzt megtakarítva
  • nő az alkamazottak identitás érzete, lojálisabbak maradnak a céghez, mert tudnak azonosulni annak értékrendjével, céljaival és üzenetével
  • az arculat által sugározott magabiztosság lévén, megrendelőink szívesebben bízzák meg a mi cégünket újabb projektekkel
  • adott szektorban könnyebben tudod felvenni a szakképzettek krémjét, ugyanis a szakmájukban élen lévők erősen vonzódnak olyan cégekhez, akik magabiztosságot, egységes képet sugároznak
  • egyedi imázs kialakításával könnyebben elnyered az emberek bizalmát, ami lehetővé teszi, hogy magasabb árréssel dolgozz, mert a piac a vonzó arculatokat a jobb minőséggel párosítja
  • hosszútávú ügyfelekre tehetsz szert, akik készséggel fogják ajánlani cégedet másoknak

Névjegykártya tervezés

Sokszor a névjegykártya az első, amit átnyújtasz, ezáltal létrehozva a kapcsolatot. De hogyan is zsúfoljuk bele ebbe a kisméretű papírdarabba cégünk tevékenységi körét és az általa képviselt értékeket?

A válasz az, hogy sehogy!

Első benyomás – a névjegykártyával tud eldőlni, hogy milyen lesz a cégedről alkotott kezdeti kép.

A cél  az, hogy professzionális működés sugározzon róla, ha ránéznek, az legyen az első gondolatuk, hogy igen, velük szívesen dolgozom együtt. Vagy igen, Őket fogom megbízni a következő projekttel.

Névjegykártya ára: 24 000 Ft

Az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben személyre szabott ajánlatot adok.

6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 72/b